Tuesday, 21 June 2011 By: Rindi Callysta

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!! ( Kategori 1)



kali ini rindi ikut contest lagi
kalau nak join klik je banner kat atas ne
okayyy
rindi ikut yang Kategori 1) Kenangan Indah Bersama Keluarga
ini dia gambar nye



memang gambar ne tak clear tapi ini memang kenangan terindah dengan keluarga, masa tu baru dua je anak orang tua saya iaitu saya dan kakak saya




ne pun tak clear sebab gambar dah lama, masa saya kecik lagi , best tangkap gambar dengan ayah saya



di gambar ne anak orang tua saya dah 4 orang, kami saudara yang saling menyayangi
hehehe




gambar yang ne agak baru sikit, lebaran tahun 2010 lepas
best, boleh kumpul ngan keluarga
di gambar ne kami dah ber 6
hehehe



nah ini yang terbaru foto bersama keluarga, masa ne kakak saya graduate, huhuhu
nak jugak
^_^

nak share ngan kawan jugak, sila ikut ye:
nursaidatul

2 comments:

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

Rindi Callysta said...

thanks
^_^